De Ziua Îndrăgostiţilor, cea mai neaşteptată idilă e pe cale să ia naştere între Burger King, McDonalds şi KFC, trei dintre marii competitori din domeniul fast food din România. Campania virală face deliciul internauţilor pe reţelele sociale, iar pentru alte companii a fost un prilej tocmai bun pentru a-şi face reclamă în maniere extrem de amuzante.

Pentru că se apropie Valentine’s Day, Burger King a demarat o campanie inedită care s-a viralizat rapid în mediul online.  Le-a făcut o declaraţie de dragoste principalilor săi rivali, McDonald’s şi KFC, printr-o postare pe Facebook în care, pe un fundal roz cu inimă, şi-a „schimbat starea relaţiei“ în „Într-o relaţie complicată – cu McDonald’s şi KFC“, alături de propunerea „McDonald’s, KFC, wanna be my Valentine?“. 

Postarea a strâns până la momentul publicării știrii peste 18 mii de aprecieri; 8,3 mii de comentarii şi a fost distribuită de peste 5 mii de ori 

KFC şi McDonald’s n-au oferit încă o replică concurentului, însă alte brand-uri din România au fost inventive şi s-au grăbit să-şi ofere serviciile pentru a facilita stabilirea idilei cu arome de fast-food, promovându-şi astfel produsele şi serviciile.

Şi internauţii s-au bucurat din plin de triunghiul amoros propus de Burger King, postările şi comentariile fiind pline de umor, scrie adevarul.ro.  

ImagineImagineImagineImagine

 

Articolul precedentCazul copilul de 4 ani aflat în comă după o anestezie stomatologică
Articolul următorAudiențe acordate maramureșenilor de reprezentanți ai Instituției Avocatul Poporului