Proiectul de hotărâre privind reorganizarea comisiei municipale pentru organizarea circulației în Sighetu Marmației a trecut de votul Consiliului Local. În ședința din luna octombrie au fost stabilite și persoanele care să facă parte din comisia de circulație.

De această dată aleșii locali au căzut de acord privind acest proiect de hotărâre iar ca și reprezentanți ai Consiliului Local Sighet în comisia de circulație au fost desemnați Petru Tomșa, Găvrila Mihali și Dacian Ghenț.

”Mă bucur că ați înțeles că trebuie să deblocăm această comisie și că trebuie să o facem funcțională pentru că întradevăr avem o problemă cu multe sensuri, avem o problemă cu blocarea taficului în oraș în special la ora 08:00 și la ora 16:00 și știți și situația intersecțiilor unde sunt accidente”, a spus consilierul local Daniela Onița Ivașcu.

”Sperăm că această comisie va face treabă și va face treabă așa cum trebuie și nu o să mai fie cazul să veniți la executiv să ne spunrți ce nu am făcut și o să rezolvați situațiile”, a explicat viceprimarul Ildiko Bereș.

Comisia este alcătuită din primarul municipiului Sighetu Marmației, în calitate de președinte, și 8 membri: 3 consilieri locali, șeful biroului poliției rutiere Sighetu Marmației, arhitectul șef al municipiului, șeful Poliției Locale, directorul Serviciului Public de Gospodărire Urbana și șeful Serviciului Tehnic.

Articolul precedentMaramureșul, la ediția de toamnă 2018 a Târgului de Turism al României
Articolul următorLiceeni în umbra polițiștilor