Lucrătorii Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au confiscat sâmbătă 11.500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 134.500 de lei.

Polițiștii de frontieră au oprit pentru control un microbuz condus de un maramureșean de 40 ani. La controlul efectuat asupra mașinii, poliţiştii de frontieră au descoperit mai multe colete ce conțineau 10.500 de pachete cu țigări ucrainene. Țigările au fost confiscate, iar autovehiculul, în valoare de 36.800 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare. Șoferul microbuzului este cercetat pentru contrabandă.
La rândul lor, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Valea Vișeului au observat doi bărbați care se deplasau de la graniță spre interiorul țării, transportând în spate colete voluminoase. La vederea oamenilor legii, contrabandiștii și-au abandonat marfa și au fugit în Ucraina. La fața locului au fost descoperite două colete cu 1.000 de pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, în valoare de 11.700 lei.
Articolul precedentO casă de lemn din Dragomireşti a ars rezultând două victime
Articolul următorPagube de peste 3,8 milioane de lei în Maramureş după inundaţii