Vremea a fost frumoasa si calda pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil, la senin. Vantul a suflat in general slab, cu intensificari temporare in zona montana inalta de pana la 76 km/h, la vf. Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 9 grade la Ocna Sugatag, Targu Lapus si 11 grade la Sighetu Marmatiei.  Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Carosabilul este curat si partial uscat pe majoritatea sectoarelor de drumuri publice din judet. Cel mai rece a fost noaptea trecuta la Targu Lapus -3 grade Celsius.

Cerul este partial acoperit, vizibilitatea in trafic este buna. Nu sunt precipitatii, vantul sufla slab, la moderat. Angajatii sectiei de drumuri judetene au actionat cu sase utilaje si s-au raspandit 23 t material antiderapant pe: DN18 si DN17C. SC Drumuri si Poduri a intervenit cu patru utilaje si imprastiat 22 tone de material antiderapant la Cavnic, pe DJ184 si DJ 109F. Debitele si nivelurile cursurilor de apa din judet au fost usor variabile. Nu au fost inregistrate probleme. Exploatarea acumularii hidrotehnice Stramtori-Firiza se desfasoara in conditii de siguranta. Stratul de zapada este prezent doar in zona montana si masoara: pana la 20 cm la Vf. Iezer, 19 cm la Cavnic, 17 cm la Baiut, 7 cm la Luhei, 5 cm in Pasul Gutai, Firiza si Baia Borsa, 2 cm in Poiana Borsa. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: -3 grade la Targu Lapus,-1 grad in Pasul Prislop, la Seini, Somcuta Mare,  0 grade in Pasul Gutai, la Cavnic Ocna Sugatag si Baia Mare, 1 grad la Sighetu Marmatiei, 2 grade la Borsa, Viseu de Sus, Baia Sprie, 7 grade la Vf. Iezer.

Vremea va fi astazi in judet deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare spre seara si in cursul noptii. Vantul va sufla slab la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 14 grade, iar cele minime intre -2 si 2 grade. Dimineata, in zonele joase, izolat vor fi conditii de ceata.

Articolul precedentUn bebeluș de doar 4 luni a a fost furat din spitalul din Petroșani după ce a fost dus acolo de polițiști
Articolul următorSe fac angajări la Spitalul Municipal Sighetu Marmației