Un băiețel de numai patru luni, internat sâmbătă la Spitalul de Urgență Petroșani, a fost furat din unitatea medicală, la numai câteva ore de la internare. 

Un bebeluș de patru luni a fost dus la Poliția Petroșani de către un bărbat care susținea că este tatăl copilului, dar nu poate avea grijă de el. Copilul a fost internat la pediatrie, iar câteva ore mai târziu reprezentanții spitalului au sesizat poliția ca bebelușul a dispărut. 

La Poliția Petroșani s-a dus, sâmbătă, un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu bebelușul de 4 luni, despre care a declarat ca este fiul său biologic. Bărbatul le-a spus polițiștilor că mama copilului, concubina sa, o femeie de 31 de ani, a plecat de acasă și a lăsat bebelușul în grija lui, însă el nu este în măsură să îl îngrijească. „Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate”, au transmis sâmbătă noaptea, polițiștii din Hunedoara. Câteva ore mai târziu, reprezentanții spitalului au sesizat Poliția că bebelușul a dispărut.

Polițiștii l-au găsit, pe copil, pe stradă, în Petroșani, împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani, care se recomandase ca fiind tatăl copilului. Cei trei au fost duși la Poliția Petroșani, unde a fost solicitată și prezența reprezentanților DGASPC. Sâmbătă noaptea, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru de primire minori în regim de urgență. DGASPC a început o anchetă în acest caz pentru a se stabili dacă femeia poate avea grijă de copil sau dacă este nevoie să fie decăzută din drepturile părintești.

Copilașul furat din spitalul din Petroșani a fost trimis, împreună cu mama lui, la centrul maternal din municipiul Hunedoara. Asta după ce, cei de la protecția copilului au convins-o pe mamă să meargă în centrul în care vor primi îngrijire.

Femeia al cărui copil a fost furat din Spitalul de Urgență Petroșani, unde a fost dus de polițiști, e din Târnăveni. Atât ea, cât și cel la care era copilul, și care l-a și furat din spital, spun că bărbatul e tatăl micuțului. Femeia e căsătorită însă cu un alt bărbat, care e și trecut în certificatul de naștere al copilului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Articolul precedentDoi bărbați găsiți decedați în Vișeu de Sus și în Rogoz
Articolul următorCum va fi vremea în Maramureș