A fost sărbătoare mare duminică în comuna Ocna Șugatag. Mâncare pe săturate, muzică și dans într-o atmosferă agreabilă, de asta au avut parte cei care au participat la ediția din acest an a Festivalului gulașului.

Tradiționalul Festival al gulașului a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a ediție. Încă de la orele amiezii, mirosul ademenitor al gulașului din ceaune a atras sute de maramureșeni și turiști.
Participanții și-au pregătit cu o seară înainte ingredientele necesare, astfel că duminică au venit înarmați cu toate cele necesare. Unii pentru prima dată, alții participanți mai vechi ai festivalului, fiecare a încercat să facă un gulaș cum nu s-a mai pomenit. Toţi participanţii au putut să se înfrupte din aceste mâncăruri delicioase și au avut doar cuvinte de laudă la adresa celor care le-au pregătit. Pe lângă tradiționalul concurs de preparat gulaș, atmosfera a fost întreținută cu muzică și dans.
Articolul precedentUn operator în turism lansează oferte de sejururi în Antalya cu charter din Baia Mare, deşi aeroportul încă nu operează curse internaţionale
Articolul următorAtac cu sabia în Baia Mare împotriva unei şoferiţe pe strada Mihai Eminescu