Ancheta privind cazul petrecut joi în comuna Poienile de Sub Munte este în plină desfășurare iar vizat este șoferul în varstă de 23 de ani care a fost urmărit de polițiști, pentru că nu a oprit la semnalele lor.
Acesta este internat la spital pentru o expertiză medico-legală psihiatrică.

Reprezentanții Poliției Maramureș spun că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, în acest caz fiind vorba de fetița rănită.

La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Pe de altă parte întrebați dacă are loc și o anchetă privind modul de intervenție al polițiștilor, oficialii Inspectoratului Județean de Poliție au răspuns negativ.

Legat de starea fetiței, aceasta intră astăzi în operație având fractură de metatars, după cum ne-a declarat directorul spitalului, dr. Vasile Pop.

Nefiind o intervenție dificilă medicii cred că nu vor exista complicații.

Totodată sunt informații că mama copilei ar vrea să dea în judecată polițiștii, dar datele nu sunt deocamdată confirmate.

Reamintim că fetița de 7 ani a fost împușcată accidental în picior de polițiști, în timp ce aceștia îl somau să oprească pe șoferul mașinii în care se află copila. Bărbatul de 23 de ani era suspect de contrabandă cu țigări.

Articolul precedentProgramul cu publicul la serviciul Pașapoarte Maramureș ar putea fi prelungit
Articolul următorCampanie educativ-preventivă derulată de jandarmi