Municipiul Sighetu Marmației organizează concurs pentru ocuparea funcților publice de execuție vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul juridic și consilier, clasa I, grad profesional superior la Compartimentul investiții.

Pentru postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul juridic candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, specializarea științe juridice.Vechimea cerută în specialitatea studiilor este de 1 an.
Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la compartimentul investiții se cer studii universitare de licență absolvite cu dimplomă respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul constucțiilor civile, căi ferate, drumuri și poduri, instalații. Pentru acest post vechimea în specialitatea studiilor cerută este de 7 ani.
Candidații care vor trece de selecția dosarelor vor susține proba scrisă a concursului în 17.09.2018 iar cei care vor fi declarați admiși vor susține și proba interviu în 20.09.2018
Mai multe informații despre condițiile de participare la concurs se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet.
Articolul precedentEveniment aparte în Sighet, cu jocurile copilăriei
Articolul următorServiciile de eliberare a pașapoartelor și a permiselor de conducere vor avea program normal de lucru în zilele de 16 și 17 august