Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante. Este vorba despre un post de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la compartimentul juridic, și un post de consilier, clasa I, grad profesional superior la compartimentul investiţii.

 

Pentru postul de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la compartimentul juridic candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalent, în domeniul ştiinţe juridice – specializarea drept, vechime în specialitatea studiilor 1 an.

 

Pentru postul de consilier, clasa I, grad profesional superior la compartimentul investiţii candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în specialitatea știinţe inginereşti – inginerie civilă – specializarea – construcţiilor civile, căi ferate, drumuri şi poduri, instalaţii; Ştiinţe inginereşti – inginerie electrică – specializarea – electrotehnică, electromecanică; Ştiinţe economice – contabilitate şi informatică de gestiune, management. Vechimea în specialitatea studiilor cerută este de 7 ani. Proba scrisă a concursului este programată pentru 6 decembrie iar proba interviu pentru 11 decembrie.

 

Mai multe informații  privind condiţiile de participare la concurs şi bibliografia de concurs găsiți pe site-ul Primăriei Sighetu Marmației.
Articolul precedentCUPA SATELOR – Circa 160 de copii implicați în primele turnee
Articolul următorÎn 1 noiembrie se dispută Trofeul ”Gheorghe Ene”