Ocna Șugatag ar putea avea gaz în curând. Primăria a făcut un studiu de fezabilitate pentru aducțiunea de gaz și recent a fost emisă o Hotărâre de Guvern care facilitează în anumite condiții racordarea la gaz pentru stațiunile balenoclimaterice.

Primarul Mihai Ivaszuk a declarat că aducțiunea de gaz este o investiție importantă pentru ocneni, motiv pentru care s-au făcut primele demersuri în acest sens.

”Nu este de neglijat finalizarea studiului de fezabilitate pentru aducțiunea de gaz. Am și achitat studiul de fezabilitate și spre norocul meu nu am aruncat bani degeaba pentru că a apărut o Hotărâre de Guvern prin care stațiunile balenoclimatice care sunt la distanță mai mică de 25 km de o rețean de gaz, pe banii Ministerului Energiei, se pot racorda. Noi studiem, ori din Cavnic să aducem gazul până în Ocnă, ori de la Sarasău, unde este stația de distribuire”, a explicat Mihai Ivaszuk, primarul comunei Ocna Șugatag.

Mihai Ivaszuk a mai precizat că anul viitor vor fi finalizate mai multe proiecte importante pentru comuna Ocna Șugatag.

Articolul precedentPoveştile din spatele monitorului şi încrederea în persoane pe care le-aţi cunoscut în mediul online vă pot transforma în victime
Articolul următorȘtefan Hrușcă a colindat în Ieud