Două orașe și două comune din județul Maramureș au primit sprijin financiar, din rezerva bugetară a Consiliului Județean, pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale. Din aceeași rezervă, au mai fost alocați bani pentru un concurs de matematică și pentru o asociație social-culturală.

S-a aprobat utilizarea din rezerva bugetară constituită la dispoziția Consiliului Județean Maramureș a sumei de 172.500 de lei pentru finanțarea unor acțiuni. Comisia de buget-finanțe a făcut propunerile pentru finanțare.

”Pentru capitolul Calamități – U.A.T. orașul Șomcuta Mare sprijin financiar în sumă de 22.000 lei, U.A.T. orașul Vișeu de Sus 20.000 lei, U.A.T. comuna Șișești 50.000 lei, U.A.T. comuna Ariniș 50.000 lei, capitolul Acțiuni Culturale – Inspectoratul Școlar Județean Maramureș pentru Concursul interjudețean <<Prin labirintul matematicii>> – 5,50 mii lei și Asociația social cultural creștină E-creator, sprijin financiar pentru realizarea acțiunii Maramureșul și unirea minorităților, 25.000 lei”, a informat consilierul județean Ioan Sas.

Hotărârea a fost adoptată cu 27 voturi „pentru” şi 4 neparticipări la vot în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Maramureş din 27 noiembrie. Au fost prezenţi 31 din totalul de 35 de membri ai Consiliului Judeţean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here