Două orașe și două comune din județul Maramureș au primit sprijin financiar, din rezerva bugetară a Consiliului Județean, pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale. Din aceeași rezervă, au mai fost alocați bani pentru un concurs de matematică și pentru o asociație social-culturală.

S-a aprobat utilizarea din rezerva bugetară constituită la dispoziția Consiliului Județean Maramureș a sumei de 172.500 de lei pentru finanțarea unor acțiuni. Comisia de buget-finanțe a făcut propunerile pentru finanțare.

”Pentru capitolul Calamități – U.A.T. orașul Șomcuta Mare sprijin financiar în sumă de 22.000 lei, U.A.T. orașul Vișeu de Sus 20.000 lei, U.A.T. comuna Șișești 50.000 lei, U.A.T. comuna Ariniș 50.000 lei, capitolul Acțiuni Culturale – Inspectoratul Școlar Județean Maramureș pentru Concursul interjudețean <<Prin labirintul matematicii>> – 5,50 mii lei și Asociația social cultural creștină E-creator, sprijin financiar pentru realizarea acțiunii Maramureșul și unirea minorităților, 25.000 lei”, a informat consilierul județean Ioan Sas.

Hotărârea a fost adoptată cu 27 voturi „pentru” şi 4 neparticipări la vot în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Maramureş din 27 noiembrie. Au fost prezenţi 31 din totalul de 35 de membri ai Consiliului Judeţean.

 

Articolul precedentÎn 6 decembrie se sărbătorește Sfântul Nicolae, ocrotitorul copiilor
Articolul următorVremea în Maramureș