România va participa în luna mai la concursul internaţional Eurovision cu o piesă interpretată de Roxen, o artistă complexă, cu un timbru vocal special şi o prezenţă scenică memorabilă.

Roxen, pe numele ei adevărat Larisa Roxana Giurgiu, are 20 de ani şi este o artistă deep-house, ce a lansat primul său single în vara lui 2019, cu un sound visător și ritmat. Tânăra s-a născut la Cluj, cântă de la vârsta de 7 ani, a participat la numeroase concursuri muzicale și a știut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viață. Pentru ea, fiecare experiență muzicală este o nouă călătorie spre alte lumi, conform tabu.ro

Roxen, ca mulţi tineri din generaţia ei, este preocupată de soarta planetei şi de impactul pe care oamenii îl au asupra mediului. Artista îndrăgeşte şi alte forme de exprimare artistică :  pictură, teatru, dans, literatură. Se relaxează meditând şi călătorind şi i-ar  plăcea ca oamenii să vadă şi să înţeleagă mult mai clar imaginea de ansamblu şi să renunţe să mai caute imperfecţiuni în orice.

De-a lungul anilor, Roxen a trecut prin multe momente dificile, însă a reuşit să le depăşească prin ambiţie şi perseverenţă, elemente care au ajutat-o şi în plan artistic, să ajungă în topurile muzicale şi să lupte pentru visul ei.

 

Articolul precedentComisia Europeană avertizează România să oprească tăierile ilegale de păduri!
Articolul următorCazul copilul de 4 ani aflat în comă după o anestezie stomatologică