Ministerul Afacerilor Externe și Comerțului din Ungaria, în calitate de Autoritate de Management a Programului ENI CBC Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020, a aprobat lista proiectelor care vor fi acordate în cadrul celui de-al doilea apel de propuneri. Pe această listă se regăsesc și două proiecte care vizează Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

Lista cuprinde 34 de proiecte selectate și recomandate pentru atribuirea de către Comitetul Comun de Monitorizare în cadrul celei de-a treia întâlniri din Baia Mare, din 12 iulie 2018. În urma finanțării celor două proiecte privind Spitalul Municipal Sighet, acesta va fi dotat cu aparatură medicală nouă.

”Două noi proiecte câștigate de Spitalul Municipal Sighet în valoare de 879.315 euro și respectiv 894.751 euro. Acești bani vor fi folosiți în majoritate pentru aparataj medical. Felicitari tuturor celor implicați în aceste două proiecte. Asteptăm finalizarea evaluării și a celorlalte proiecte de pe sănătate, căci spitalul nostru are nevoie de reabilitări și dotări la standarde europene”, a precizat primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli.

Cele 34 de proiecte recomandate pentru atribuire au primit o alocare totală din partea UE de aproape 25 milioane euro în toate cele 6 priorități ale programului.

Articolul precedentSighetenii se înghesuie să își plătească impozitele la început de an
Articolul următorCea mai rece noapte de la inceputul anului in Maramures