A doua ediție a târgului caritabil de Crăciun de la Ocna Șugatag a avut loc ieri și zeci de persoane cu suflet mare au răspuns invitației de a strânge bani pentru persoanele nevoiașe. Sarmale, gogoși, prăjituri sau ornamente de Crăciun au fost puse spre vânzare la târgul de Crăciun. Cei care s-au implicat în organizarea evenimentului au stabilit ca aceste produse să poată fi achiziționate de oricine dorește în schimbul unei donații.

Autoritățile locale, reprezentanții Liceului Tehnologic Ocna Șugatag dar și ai Inspectoratului Școlar doresc să transforme acest târg într-o tradiție pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de ajutor.

”Anul acesta au fost implicate în organizarea tâgului peste 50 de cadre didactice din județul nostru și chiar și din Cluj. S-au implicat și asociații, bisericile din comună, pensiunile ne-au sprijinit.  Cu banii strânși anul acesta vom ajuta mai multe familii”, a explicat Ancuța Popșe, organizator.

”Ma bucur sa fiu pentru a doua oară la acest târg de Crăciun. Într-o lume în care toți suntem pe repede înainte este minunat să constați că există oameni care pot să se oprească puțin din tumultul zilnic și să lucreze pentru ceilalți”, a precizat Natalia Fornvald, inspector școlar.

Anul acesta au adus produse de vânzare la târg și reprezentanți ai școlilor din alte localități iar cumpărătorii nu s-au lăsat așteptați.

De la târgul caritabil de Crăciun nu au lipsit nici colindătorii.

Articolul precedentConcurs de șah ”Cupa Centenar”, la Palatul Administrativ din Baia Mare
Articolul următorCadouri de la Moș Nicolae pentru copiii din Sat Șugatag