Un cititor ne-a semnalat că în clădirea care găzduieşte sediul Paşapoartelor, Biroul Înmatriculări Auto şi alte ghişee care în această perioadă sunt asaltate de maramureşeni, toate toaletele sunt închise cu cheia şi aproape nicio şansă să-ţi rezolvi vreo “urgenţă” în interior.

Cetăţeanul Ştefan Tomoioagă spune: “sunt venit din Maramureşul istoric de dimineaţă, că la noi în Moisei nu se pot depune documente pentru paşaport, am vrut şi eu să merg la o toaletă că, noah, m-o trecut, înţelegeţi dvs. Domnule, toate toaletele închise cu cheia!

Am întrebat în stânga-dreapta la vreo două trei ghişee, nimeni niciun răspuns. Suntem zeci de oameni care aşteptăm şi ne petrecem ore întregi stând la coadă în faţa ghişeelor, oameni  tineri, bătrâni, unii cu copii mici, oare ar trebui să ne facem nevoile în sală, pe la colţuri pe aicea? E batjocură.

Instituţia Prefectului nu a dat încă un răspuns privitor la situaţia semnalată.

Articolul precedentPromovabilitate la bacalaureat de 64,70% în județul Maramureș
Articolul următorNEREGULI SANCȚIONATE: 30 de societăţi comerciale şi persoane fizice din Maramureș au fost verificate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice