După ce în urmă cu câteva luni s-a dat în folosință noua grădiniță din Bogdan Vodă, astăzi a fost inaugurată și o nouă clădire a școlii, iar celălat corp al unității de învățământ a intrat în reabilitare. În prezența reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean, a cadrelor didactice, a copiilor și a părinților, administrația locală a prezentat lucrările care s-au făcut și care este valoarea acestor investiții.

Primarul Anuța Bizău i-a anunțat pe copii că în curând vor avea și un teren de sport modern unde se vor putea desfășura activitățile sportive în condiții optime.

”Astăzi la Bogdan Vodă s-a inaugurat o nouă clădire din cadrul școlii gimnaziale. În urmă cu trei luni s-a inaugurat grădinița iar de atunci s-au finalizăt lucrările și la această clădire. Mai avem un corp al școlii la care au început deja lucrările și sperăm că până la școală când va începe noul an școlar să reușim să îl finalizăm și pe acesta și să îl inaugurăm”, a precizat Anuța Bizău, primar Bogdan Vodă.

Finanțarea pentru aceste investiții a fost obținută de la Ministerul Dezvoltării.

”Sperăm ca până la sfârșitul acestui an să avem finalizate toate lucrările din cadrul proiectului și după aceia să putem să amenajăm curtea școlii și să o împrejmuim. Împrejmuirea și celelalte lucrări conexe nu fac parte din acest proiect dar o să suportăm aceste cheltuieli din bugetul local”, a adăugat primarul localității Bogdan Vodă.

Articolul precedentMarți încep evaluările naționale de la finalul claselor A II-A, A IV-A și A VI-A
Articolul următorCastelul „Géza Teleki” din Pribileşti se vinde!