Ședința ordinară a Consiliului Local Sighetu Marmației va avea loc joi, 29 august, începând cu ora 14:00. Pe ordinea de zi se regăsesc 6 proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului aleșilor locali.

Primul punct de pe ordinea de zi este proiectul de hotărâre privind aprobarea modificării structurii organizatorice a aparatului de specialitate a primarului respectiv a Direcției de Asistență Socială Sighet. Votului consilierilor locali vor fi supuse și proiectele de hotărâre privind aprobarea unor operațiuni de cadastru și publicitate imobiliară asupra unor imobile situate în Sighetu Marmației, respectiv proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local consolidat al municipiului Sighetu Marmației pe anul în curs.

Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la aprobarea PUZ ” Parcelare teren în vederea edificării unui cartier rezidențial” pe strada Tractorului.

Pe ordinea de zi se regăsește și proiectul de hotărâre privind aprobarea PUD ” Extindere clădire exixtentă în regim de înălțime P+E+M cu destinația spații comerciale la parter și etaj și spații de locuit la mansardă” pe strada Piața 1 Decembrie 1918, nr.23.

Articolul precedentRaport întocmit după incidentele cu Mocănița
Articolul următorMai multe persoane sunt audiate în dosarul de exploatare de minori din Maramureș