În anul Centenarului Marii Uniri, centrul civic al comunei Bârsana a căpătat o nouă față. De  curând autoritățile locale au finalizat lucrările de modernizare a acestei zonei, care s-a transformat acum într-un parc care fură privirile trecătorilor.

 

Întreagă zonă din centrul civic al comunei a fost reamenajată. Ceea ce până nu demult părea un teren abandonat a devenit acum un parc din care nu lipsesc accentele specifice acestei comune. O poartă tradițională maramureșeană a fost montată la intrarea în parc și a fost restaurată troița dedicată eroilor căzuți pe câmpurile de luptă în cele două războaie mondiale.

”Vreau să vă transmit un gând bun din partea Primăriei și Consiliului Local Bârsana și noi, cei puși în slujba dumneavoastră, o să facem tot ceea ce putem și ceea ce ne stă în putință ca să ducem Bârsana acolo unde îi este locul”, a spus primarul comunei Bârsana, Teodor Ștefanca.

 

 În această zonă au fost făcute și alei de piatră, dar și o șatră tradițională de lemn.
Articolul precedentCentrul Școlar de Educație Incluzivă Baia Mare a aniversat 20 de ani de activitate în învățământul special
Articolul următorCicârlău, Recea și Ocna Șugatag, finalistele Maramureșului