La ședința de Consiliu Local Sighet de la sfârșitul lunii septembrie unul dintre consilierii locali a precizat că este nevoie de bani și pentru decontarea navetei dascălilor de la unele unități de învățământ.

Naveta dascălilor se plătește din fonduri proprii ale unității de învățământ sau din fonduri ale autorității locale.

”Legat de rectificarea bugetară am sperat ca în această rectificare bugetară să se regăsească și sumele alocate pentru naveta dascălilor. Am tot discutat despre asta, știu că o parte din directorii de școli au reușit să plătescă din surse proprii, dar sunt și unități de învățământ unde nu s-au plătit, unde nu e vorba de sume mari, 2-3 persoane”, a spus consilierul local Liliana Vîrsta.

”Noi vom avea încă o rectificare bugetară la începutul lunii octombrie, dar până atunci ar trebui ca cineva să preia inițiativa și să ne aducă la cunoștință sumele. Eu nu am auzit până acum nicio valoare ca să putem să o punem, nu cred că sunt foarte mari”, a precizat primarul Horia Scubli.

Până la următoarea rectificare bugetară ar trebui să fie clarificate sumele necesare pentru decontarea navetei de la fiecare unitate de învățământ.

 

Articolul precedentLa Zilele Regio, Consiliul Județean Maramureș a primit Premiul I pentru proiectul ”Reabilitare Drumul Nordului”
Articolul următorÎn Sighet Ziua mondială a inimii a fost marcată prin Promenada inimilor