Primăria municipiului Sighetu Marmației organizează examen de promovare în clasă și grad profesional. Examenele se vor desfășura în perioada 7-25 septembrie.

 

Examenul de promovare în clasă este organizat pentru funcționarii publici care au absolvit o formă de învățământ superior de lungă sau de scurtă durată în specialitatea în care își desfășoară activitatea. Examenul se organizează la sediul Primăriei Sighet, în data de 7 septembrie la ora 10:00 va avea loc proba scrisă, iar la ora 13:00 este programat interviul.

 

Examenul de promovare în grad profesional va avea loc în 21 septembrie proba scrisă, iar candidații declarați admiși vor susține proba orală în 25 septembrie. Dosarele de înscriere la examen trebuie să conțină în mod obligatoriu copie de pe carnetul de muncă sau adeverință eliberată de compartimentul resurse umane în vederea atestării vechimii în gradul professional din care se promovează, copii de pe rapoartele de evaluare a performanțelor profesionale individuale din ultimii doi ani precum și formularul de înscriere.

 

Mai multe informații despre condițiile de participare la concurs dar și bibliografia cerută se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet.
Articolul precedentProiect pentru roviniete mai scumpe
Articolul următorMăsuri de fluidizare a traficului în punctele de frontieră