Consilierii județeni maramureșeni au aprobat încheierea Acordului de cooperare între Consiliul Județean Maramureș și Fundația Arte+, în vederea realizării în comun a proiectului ”Festivalul Arte+”, în cadrul Galei premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Perioada de desfășurare a acțiunii culturale este 19-25 noiembrie în municipiul Baia Mare și Sighetu Marmației. Acțiune cuprinde 28 de expoziții personale ale artiștilor plastici care vor avea loc la sediul Coloniei Pictorilor din Municipiul Baia Mare și 9 expoziții personale ale artiștilor plastici de marcă din arta contemporană românească în spații alternative în municipiul Sighetu Marmației.

”Am primit acest proiect de hotărâre săptămânile trecute. Mi s-a părut extrem de interesant și oportun pentru Consiliul Județean Maramureș să devină partener în cadrul acestui proiect. Sunt lucruri frumoase care vor fi realizate și cred că este oportun pentru noi să și participăm”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat cu 29 de voturi pentru.

Articolul precedentZiua Armatei Române, marcată în Baia Mare printr-un ceremonial militar – religios
Articolul următorPrimarul din Oncești le recomandă localnicilor să nu se panicheze din cauza pestei porcine