Ocna Șugatag ar putea avea în curând o grădiniță cu program prelungit. Consilierii locali au aprobat în ședința din 14 august propunerea de construire în localitate a unei grădinițe cu program prelungit formată din doua grupe.

 

Proiectul este în stadiul depunerii documentației însă administrația locală speră să fie implementat cât mai repede.

 

”Am convocat ședință extraordinară, pe ordinea de zi a fost aprobarea de către Consiliul Local a indicatorilor în ceea ce privește constuirea unei grădinițe noi cu program prelungit pentru copii de 1-3 ani. Consilierii locali au fost încântați și au votat în unanimitate”, a spus primarul comunei Ocna Șugatag, Mihai Ivaszuk.

 

Directorul Liceului Tehnologic Ocna Șugatag spune că este nevoie de o astfel de grădiniță, existând cereri din partea părinților pentru program prelungit.

 

”Localitatea fiind dezvoltată și există și foarte multe pensiuni părinții au cerut să poată să îi dea la grădință cu program prelungit până la ora 16:00. Avem cereri către școală prin care părinții cer acest lucru de mai mulți ani”, a precizat Gheorghe Andreica, directorul Liceului Tehnologic Ocna Șugatag.

 

Grădinița va fi constuită pe strada Dragoș Vodă din localitate.
Articolul precedentNicio zi fără dosare penale pentru infracţiuni rutiere
Articolul următorDuminică, selecționata Maramureșului debutează în a doua ediție a proiectului Turneul Speranțelor