Se lucrează intens la noul cămin cultural din Vadu Izei. Administrația locală spune că lucrările sunt pe ultima sută de metri și în aproximativ o lună căminul va putea fi dat în folosință.

După finalizarea acestei investiții localnicii din Vadu Izei vor beneficia de un cămin cultural modern care va avea dotări la standarde europene.

”În aproximativ o lună o să îl preluăm de la Compania Națională de Investiții pentru că ei au făcut și licitațiile și după ce îl vom prelua vom face și inaugurarea la acest cămin, eu îl consider o casă de cultură. Valoarea acestei investiții este de 1 500 000 lei. Lucrările le-am început anul trecut în luna mai și nu au durat prea  mult pentru că au fost o echipă bună, le mulțumesc constructorilor, au lucrat foarte frumos, curat și au respectat proiectul în totalitate”, a spus Petru Vlașin, primarul comunei Vadu Izei.

Primarul Petru Vlașin spune că această investiție era necesară în Vadu Izei întrucât vechiul cămin cultural nu mai putea fi folosit din motive de siguranță.

”Eu când am venit în 2012 în primul mandat, deja era o adresă de la un inginer care a făcut o expertiză și era interzis să mai intrăm în cămin pentru a nu se întâmpla vreun accident întrucât tavanul lăsa de dorit și nu puteam să facem niciun eveniment în clădire. Mi-am dorit această investiție, să rămână în urma mea ceva frumos”, a adăugat primarul Petru Vlașin.

Edilul local spune că noul cămin cultural va fi folsoit pentru evenimente educative și cultural – artistice.

Articolul precedentO comună din Maramureș implicată în proiectul România Remarcabilă
Articolul următorConsiliul Județean a alocat bani din bugetul județului pentru echipa de baschet CSM Sighet