O problemă semnalată în luna martie pe una din străzile din Sighetu Marmației nu a fost rezolvată nici până acum. Lipsa iluminatului de pe strada Mocăniței a fost adusă din nou în atenția reprezentanților administrației locale.

Localnicii s-au plâns de nenumărate ori că deși există curent pe toată strada nu beneficiază de iluminat public. Această problemă a fost ridicată încă o dată la ultima ședință de Consiliu Local în speranța că se va rezolva înainte de venirea iernii. Primarul Horia Scubli a precizat că problema se va soluționa în următoarele 2 săptămâni.

”Iluminatul public nu stă în executiv, iluminatul public stă în Urbana și Ioan Șuștic fiind aici de față sunt convins că a luat la cunoștință și o va face în următoarele 2 săptămâni”, a spus Horia Scubli, primarul municipiului Sighetu Marmației.

”Îmi va trebui o comandă având în vedere că va fi extindere acolo. Nu e mare problemă să se facă o comandă, nu?” a adăugat Ioan Șuștic, director al SPG Urbana.

În luna martie când au semnalat această problemă oamenii au mai spus că în lipsa iluminatului stradal zona a devenit una periculoasă.

Articolul precedentParticipare maramureșeană la plenarele de toamnă ale Comisiilor ARE
Articolul următorTraficanții de țigări nu duc lipsă de idei