Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş organizează şi coordonează activitatea de localizare şi prindere a urmăriţilor la nivel naţional şi internaţional, precum şi de depistare a celor dispăruți.  100 de persoane urmărite naţional şi internaţional şi 89 declarate dispărute au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Maramureş în primele 6 luni ale acestui an. 

Identificarea, găsirea şi încarcerarea persoanelor urmărite naţional şi internaţional, care şi-au pierdut libertatea ca urmare a comiterii unor infracţiuni, constituie una dintre priorităţile poliţiştilor de investigaţii criminale.  În primele şase luni ale acestui an au fost depistate 100 de persoane urmărite în temeiul legii.
Zece dintre acestea erau urmărite internaţional, pe numele lor fiind emise mandate europene de arestare. Alte 76 de persoane aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, opt aveau mandate de arestare preventivă iar şase persoane aveau sentinţe medicale de internare în unităţi medicale de specialitate.
Articolul precedentPrimul ghiozdan va fi oferit şi la Borşa
Articolul următorBăimărean la World Rugby U 20 Trophy