Consilierii județeni au aprobat în ședința din 25 iulie modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Maramureș.

Această modificare a fost necesară ca urmare a stabilirii unor funcții publice, a unor funcții contractuale, a promovării în grad profesional superior, respectiv transformarea unor funcții publice și contractuale vacante.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat în unanimitate. Instituția Prefectului Maramureș a stabilit numărul maxim de 508 posturi aferente anului 2019 pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Maramureș și instituțiile publice din subordinea acestuia, indiferent de modul de finanțare, precum și un număr de 10 posturi pentru implementare proiecte finanțate din fonduri europene.

 

Articolul precedentSfaturi de la polițiști pentru copiii din tabăra de vară organizată în această săptămână la Dumbrăviţa
Articolul următorSighetu Marmației va găzdui în acest sfârșit de săptămână Festivalul de artă și muzică medievală „Aeternus Maramorosiensis” și Gala folk ”Floare de colț”