Sărbătoarea mărului din livezile tradiționale ale Maramureșului, organizată și derulată de studenții și masteranzii Universității ”Babeș-Bolyai”, extensia Sighetu Marmației, a ajuns anul acesta la cea de-a VIII-a ediție. Organizatorii i-au întâmpinat pe participanți cu costume tradiționale, decor de toamnă și produse culinare pe bază de măr.

 

Și de această dată la eveniment au participat cadrele didactice și elevii din școlile sighetene. Standurile pe care au fost expuse produsele au fost pregătite în detaliu, cu multă imaginație și implicare de studenții universității.

”Bine ați venit la cea de-a VIII-a ediție a Sărbătorii mărului  din livezile tradiționale ale Maramureșului, eveniment organizat de către studenții Facultății de Geografie, iar de anul acesta și de către cei ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Astăzi ne vom bucura de ceea ce au pregătit 80 de studenți de la Geografie și 15 studenți de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor. Acest eveniment se încadrează sărbătorii noastre de 20 de ani de la înființatrea extensiei Sighetu Marmației”, a spus Marin Ilieș, directorul Universității ”Babeș-Bolyai”, extensia Sighetu Marmației.

 

 Persoanele care au luat parte la acest eveniment au putut  să deguste produsele expuse.
Articolul precedentAmbasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, vizită în Sighetu Marmației
Articolul următorCalendarul examenului de definitivat