Lucrările la terenul de sport din Bârsana sunt în plină desfășurare. Odată finalizată această investiție, copiii de la școlile din comună vor putea să desfășoare activitățile sportive în condiții optime.

”Săptămâna trecută au fost începute lucrările la un teren de sport, finanțarea a fost obținută prin GAL-AFIR Satu Mare. Proiectul are o valoare de aproximativ 60.000 de euro și estimăm că în decurs de 2 săptămâni să fie finalizate lucrările. Proiectul a fost început în 2018 însă din cauza vremii nefavorabile a fost suspendată derularea lui și lucrările au fost reluate săptămâna trecută”, a precizat Ioan Bologa, viceprimar Bârsana.

Întrucât în Bârsana nu există o sală de sport, reprezentanții adminsitrației locale mărturisesc că această investiție era prioritară în comună.

”Era foarte necesară această investiție, copiii de la toate școlile din Bârsana, avem mai multe structuri, nu aveau practic nicio suprafață amenajată în care să își desfășoare orele de educație fizică sau recreerea. Nu este sală de sport, nici măcar un teren. Anul trecut am amenajat un teren asfaltat unde atunci când permitea vremea se desfășurau orele de sport, acum o să fie terenul de sport iar în viitor sperăm să fie și o sală de sport”, a adăugat viceprimarul comunei Bârsana.

În prezent în Bârsana se lucrează și la construirea unei grădinițe.

Articolul precedentCirculatie rutiera in conditii de iarna pe drumurile din Maramures
Articolul următorTrei victime în urma unui accident de circulaţie pe DN 18