În weekend a fost nevoie de intervenția jandarmilor maramureșeni în mai multe situaţii de  încălcare a  unor norme de convieţuire socială. Echipajele de jandarmi le-au dat amenzi unor oameni puși pe scandal care au înjurat ca la ușa cortului.

Duminică seară, în jurul orei 20:00, o femeie din Baia Mare a solicitat intervenţia forţelor de ordine pentru că în timp ce se afla pe strada Luminişului o altă femeie, cu vârsta de 38 de ani, tot din Baia Mare, i-a adresat în mod repetat injurii. De asemenea, în noaptea de duminică spre luni, un bărbat din Baia Mare a solicitat intervenţia jandarmilor pe strada Grănicerilor la intersecţia cu strada Macului. Ajunşi în locul indicat, jandarmii au  surprins  un tânăr în vârstă de 30 ani din Baia Mare, care îl agresa verbal pe cel ce a solicitat intervenţia. Persoanelor care au încălcat prevederile legale  le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale.
Jandarmii le reamintesc cetățenilor că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.
Articolul precedentTermene noi pentru eliberara documentelor de călătorie
Articolul următorForţe proaspete la Inspectoratul de Poliţie Maramureş