Vineri în parcarea unui supermaket de la ieșirea din Sighetu Marmației va avea loc o proiecție de film, amenajându-se un mic cinematograf în aer liber, anunță organizatorii. Evenimentul e agreat de sigheteni, care mărturisesc că și-ar dori să meargă mai des la un film, doar că în oraș nu există cinematograf.

 

Pe pagina de internet a evenimentului un număr mare de sigheteni s-au arătat interesați să participe. Filmul este o animație, iar intrarea este liberă. Acest eveniment le-a amintit sighetenilor de promisiunile făcute de administrația locală că municipiul va avea un cinematograf.

 

”În urmă cu câteva luni a fost creată o pagină de internet unde se anunța că în curând va fi funcțional un cinema în oraș. Cinematograful nu a fost construit nici până acum și pagina de internet pe care erau oferite informații despre acest subiect a dispărut, este acesta un semn că nu vom avea cinema nici anul ăsta?”, a scris un sighetean pe o rețea de socializare.

 

Reprezentanții administrației locale sighetene au anunțat încă la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut că documentația pentru proiectul de reabilitare a sălii ”Viorel Costin”, având destinația de cinematograf, a fost finalizată, iar în până la sfârșitul anului 2017 proiectul va fi depus spre finanțare. Cu toate astea lucrările la reabilitarea sălii ”Viorel Costin” nu au început încă.
Articolul precedentACS KickBox Baia Mare organizează o gală umanitară pentru ajutorarea copiilor bolnavi de distrofie musculară
Articolul următorInspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureș organizează examen pentru ocuparea unui post vacant