S-au făcut reparații pe strada Tepliței din Sighetu Marmației. Cetățenii care locuiesc în această zonă s-au plâns în nenumărate rânduri de starea proastă a drumului și de praful care se ridică după fiecare mașină care trece.

 

Pe strada Tepliței nu a fost turnat asfalt, ci a fost reabilitată prin procedura de aplicare a unor straturi succesive de emulsie și pietriș.

 

”Țin să vă anunț că vineri după masă s-a terminat reabilitarea drumului de pe strada Tepliței. S-a făcut acest drum deoarece săptămâna trecută a sosit echipa de la Satu Mare, să nu ne aflăm într-o situație în care să credem că s-a făcut drumul pentru că au venit data trecută aici acei locuitori de pe strada Tepliței. Noi atunci am promis că în momentul în care sosește echipa de la Satu Mare acesta va fi primul drum care va fi reabilitat cu acel tratament dublu strat”, a spus Ildiko Bereș, viceprimar Sighetu Marmației.

 

Viceprimarul Ildiko Bereș a mai precizat că și celelalte străzi cu probleme vor fi reabilitate dar în ordinea priorităților.

 

”Urmează să se facă în ordinea priorităților celelalte străzi care au fost propuse pentru reparație, poate o să fie reparată și Valea Cufundoasă însă în urma discuțiilor cu domnul director de la Urbana am considerat că este totuși mai bine ca la sfârșitul lui octombrie, se va încerca acel nou procedeu de reparații, nu cu dublu strat ci cu un utilaj nou venit din America, un alt procedeu de reabilitare a drumurilor însă Lazu Șesului și cele care sunt foarte importante o să fie reparate acum”, a adăugat viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

 

Potrivit reprezentanților administrației publice locale sighetene constructorul a dat 2 ani de garanție acestei lucrări iar neregulile care apar în această perioadă sunt remediate de cei care au executat lucrările.
Articolul precedentAlertă | Poluare cu ulei pe râul Săsar din Baia Mare
Articolul următorÎnotătorii maramureşeni cu câştigat 9 medalii în Slovenia