În prima etapă a Turneului Speranțelor, reprezentativa județului Maramureș s-a impus pe propriul teren cu scorul de 3-2 în fața selecționatei similare din Bistrița Năsăud.

44 de echipe sunt angrenate în faza etapelor interjudețene a Turneului Speranțelor – ediția a doua, competiție adresată copiilor născuți în 2005 în vederea selecției și formării noilor generații de jucători pentru reprezentativele României.

Selecționata județului nostru a fost formată în urma a două acțiuni de selecție în care au fost implicați copii de la cluburile Minaur și CSȘ 2 din Baia Mare, CS Sporting din Recea, Plimob din Sighetu Marmației și CS Fărcașa. A fost stabilit un lot lărgit format din 30 de copii, urmând ca la fiecare etapă să fie aleși 17  jucători pentru Maramureș.

Pe terenul din Ferneziu, duminică a avut loc prima etapă din a doua ediție a Turneului Speranțelor. Selecționata Maramureșului a întâlnit reprezentativa județului Bistrița Năsăud. Gazdele s-au impus cu scorul de 3-2, pe finalul confruntării, golurile maramureșenilor fiind înscrise de Elias Rabetz de la Plimob Sighetu Marmației și Rareș Pop  de la Sporting Recea.

Următoarea etapă se va desfășura duminică, 9 septembrie, de la ora 13.00, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

 

Articolul precedentConsiliul Local Sighet cere transparență
Articolul următorUn tânăr de 21 de ani a provocat un accident în localitatea Buciumi și e în comă la spital