Consiliul Local Sighet se va întruni mâine în ședință ordinară. Pe ordinea de zi se regăsesc 16 proiecte de hotărâre printre care se numără și acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Sighetu Marmației profesorilor Rodica Gheorghiu și Gheorghe Pop.

Pe ordinea de zi se regăsește și un proiect de hotărâre privind  aprobarea depunereii documentației la Ministerul Turismului în vederea inițierii unei hotărâri a Guvernului pentru atestarea municipiului Sighetu Marmației ca stațiune turistică de interes local/național.

Un alt punct de pe ordinea prevede aprobarea cofinanțării de la bugetul local al municipiului Sighetu Marmației a proiectului ” Sprijin pentru pregătirea aplicației de finanțare și a documentațiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Maramureș, din perioada 2014-2020”.

Votului consilierilor locali vor fi supuse și proiectele de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local consolidat al municipiului Sighetu Marmației pe anul în curs, proiectul de hotărâre privind aprobarea contribuției financiare cu titlu de cotizație anuală din partea municipiului Sighetu Marmației pentru Asociația de Dezvoltare intercomunitară pentru gestionarea integrată a deșeurilor în județul Maramureș ” ADIGIDM-MM” precum și proiectul privind aprobarea contribuției financiare cu titlu de cotizație anuală din partea municipiului Sighetu Marmației pentru Asociația de dezvoltare intercomunitară ”ADI-MM”.

Ședința de Consiliu Local va avea loc joi, 31 octombrie, începând cu ora 15:00 în sala de ședințe a Consiliului Local Sighet.

 

Articolul precedentPing-Pong cu Casa de Cultură a Sindicatelor
Articolul următorUtilaje furate din Italia! Ce au găsit polițiștii în urma perchezițiilor?