Campania ”Sunt un om responsabil” a ajuns la Târgu Lăpuș. Din cele cinci instituții implicate în campanie, trei au fost prezente la întâlnirea cu angajații unei fabrici de mobilă: Inspectoratul de Poliție, Serviciul Județean Anticorupție și Centrul de Evaluare, Prevenire și Consiliere Antidrog Maramureș. Întâlnirile cu cetățenii vor continua pe toată durata campaniei.
În orice domeniu de activitate, fie că e vorba de sănătate, educație sau siguranță publică, toată lumea e de acord că prevenția este mai puțin costisitoare decât tratamentul sau combaterea. Cinci instituții județene ale Ministerului Afacerilor Interne și-au dat mâna pentru a transmite împreună mesajul campaniei de promovare a implicării civice ”Sunt un om responsabil”.
Polițiștii de frontieră maramureșeni, jandarmii, specialiștii Serviciului Județean Anticorupție și cei de la antidrog s-au alăturat poliției în demersul de popularizare a comportamentelor responsabile social, a bunului-simț și a implicării.
Cu atât mai mult sunt de apreciat managerii acelor instituții sau societăți comerciale care înțeleg să faciliteze dialogul între angajați și autorități, să se preocupe de educarea în domeniul preventiv, permițându-le angajaţilor accesul la informațiile oferite de instituțiile responsabile cu ordinea și siguranța publică. Astfel de oportunități contribuie la consolidarea încrederii în instituțiile de ordine publică și implicit la sporirea sentimentului de siguranță – consideră polițiștii maramureșeni.
Articolul precedentProUnione, o revistă ajunsă la o vârstă venerabilă
Articolul următorJandarmi tineri şi frumoşi au sosit la unitatea din Maramureş