Primăria Baia Mare cheltuie bani pe indicatoare stradale, deşi oraşul are multe probleme nerezolvate spun cetăţenii, de la străzi neasfaltate la probleme sociale. Municipalitatea băimăreană a montat în mai multe zone centrale din oraş indicatoare stradale noi. Vizibile şi cu o grafică modernă indicatoarele au fost montate inclusiv în zone care atrag mulţi turişti cum ar fi podurile sau Centrul Vechi. Faptul bun e că pe indicatoare sunt menţionate şi numerele aferente străzilor din municipiu.

Unii băimăreni sunt mulţumiţi de iniţiativa administraţiei locale fiindcă susţin ei deseori nu ştiau cu exactitate pe ce stradă se află. Astfel, unii au aflat că în Baia Mare există şi străzi cu nume interesante: Marinarilor şi Luptei.

Primăria Baia Mare nu a dat publicităţii costurile la care s-a ridicat lucrarea şi nici dacă achiziţia şi montajul s-au făcut în urma unor licitaţii.

 

Articolul precedentMaramureșeni prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce transportau cu autoturismul doi căpriori vânaţi ilegal
Articolul următorExpoziție inedită de fotografie în Sighetu Marmației, semnată de fotograful Marc Schroeder