Nicolae-Silviu Ungur a fost investit astăzi în funcția de prefect al județului Maramureș la ceremonia desfășurată în sistem de videoconferința cu Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela.

Prefectul de Maramureș, Nicolae-Silviu Ungur a depus jurământul de credință în conformitate cu dispoziţiile art. 251 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ: „Jur să respect Constituţia şi legile ţării şi să fac cu bună-credinţă tot ceea ce stă în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Maramureș. Aşa să-mi ajute Dumnezeu”.

” Vă mulțumesc pentru sprijinul și susținerea dumneavoastră în funcția de prefect al județului Maramureș. Mă onorează și mă obligă totodată să confirm, începând de astăzi încrederea care mi-a fost acordată. Sunt convins că experiența dobândită în administrația publică îmi va permite să fac față cu succes acestei noi provocări. Voi fi un partener de dialog cu societatea civilă și voi avea o colaborare foarte bună cu structurile teritoriale alea Ministerului Afacerilor Interne, cu serviciile publice deconcentrate și autoritățile administrației publice locale și județene. Vă asigur că toți vor avea în mine și în Instituția Prefectului-Județul Maramureș un partener real în realizarea programului de guvernare, în prioritățile de dezvoltare la nivelul județului nostru și îmbunătățirea calității actului administrativ.În încheiere vreau să mulțumesc și celor care au fost alături de mine, m-au susținut și încurajat”, a spus Nicolae Silviu Ungur, prefect de Maramureș.

Articolul precedentVreme anormal de caldă în acest weekend. Maxime de 18°C duminică
Articolul următorVremea se menține deosebit de caldă și astăzi în Maramureș